25 oktober:
Uitgaansavond met live muziek van IDEM DITO in de KOEPELZAAL

Welkom

 

 

Stichting OVA

 

Ontspanning Voor Alleenstaanden

 

Het is weer zover: een nieuwe Danscursus staat op stapel, zie pagina: Dansles

 

Wij organiseren iedere vrijdag uitgaansavonden voor alleenstaanden, waarbij volop de mogelijkheid wordt geboden om op een informele manier gezellig samen te zijn. 

 

 

Hierbij wordt de avond opgeluisterd door livemuziek vanaf 20.30 u - 01.00 u. Er is een grote variëteit aan orkesten, zodat u wekelijks een afwisselend optreden tegemoet kunt zien. Alle orkesten brengen voor u heerlijk dansbare muziek ten gehore en spelen op een zodanig geluidsniveau dat u goed verstaanbaar kunt communiceren. Op de pagina Programma vindt u een overzicht van de orkesten die voor u zullen optreden.

Zowel de beginnende als de meer gevorderde dansers kunnen bij ons uitstekend "uit de voeten". Er is namelijk een grote dansvloer van ruim 200 m² aanwezig.

De uitgaansavonden beginnen om 20.30 uur en worden met enige regelmaat vooraf gegaan door een danscursus. Alle informatie over een danscursus wordt, indien actueel, op de pagina Dansles vermeld.

De leeftijdsklasse begint ongeveer bij 40 jaar en aan uw kleding worden verder geen eisen gesteld, doch wij gaan er zonder meer wel van uit dat deze correct is.

Onze uitgaansavonden vinden plaats in:

 

Partycentrum Nia Domo te Boekel

 

Op de pagina Locatie vindt u de noodzakelijke adresgegevens, inclusief een duidelijke routebeschrijving.

Op de pagina Mededeling staan, indien van toepassing, aanvullende informatie en/of nieuwtjes.

Via de Pagina Contact kunt u ons benaderen voor vragen, opmerkingen en/of suggesties.